Maruntaie de miel

Printeaza

Maruntaie de miel din: maruntaie de miel, ceapa, unt, faina, vin alb, usturoi, rosii, foaie de dafin, sare si piper.

Ingrediente:

  • măruntaie de miel
  • 3 cepe
  • 6 linguri unt
  • 1 lingură făină
  • 1 pahar vin alb
  • 4 căţei usturoi
  • 500 g roşii decojite
  • 1 foaie dafin
  • sare şi piper, după gust

 

Mod de preparare:

Măruntaiele, spălate bine în apă rece, se taie în bucăţi, ce se trec prin făină şi se prăjesc în unt. Ceapa se curăţă şi se taie în rondele.

Peste carnea pusă la fiert se adaugă ceapa, usturoiul pisat, foaia de dafin, roşiile trecute prin sită şi vinul. sărează şi se piperează.

lasă, la foc mic, o jumătate de oră, întorcându-se din când în când bucăţile de carne.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Hot Dog cu bacon și ceapă caramelizată

Hot Dog cu bacon și ceapă caramelizată din: carnati de hot dog, bacon, ceapa, unt, sare, piper, sosuri. Această rețetă de hot dog cu bacon și ceapă caramelizată oferă o combinație delicioasă între dulcețea cepei caramelizate și crocăntătura baconului, completată de gustul clasic al cârnaților de hot dog. Este o opțiune potrivită pentru o cină […]

Mazare – Beneficii pentru sanatate si retete

Mazare – Beneficii pentru sanatate si retete.  Mazărea (Pisum sativum) este o plantă anuală din familia Fabaceae (Leguminosae), cunoscută și sub numele de bostan sau bob. Aceasta este cultivată pe scară largă în întreaga lume pentru boabele sale comestibile, bogate în proteine, fibre, vitamine și minerale. Mazărea este una dintre cele mai vechi culturi domestice […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.