Masline cu carne de gaina

Printeaza

Masline cu carne de gaina

Ingrediente:Masline cu carne de gaina

  • 1,200 kg came de găină
  • 120 g ulei
  • 2 linguri de bulion
  • 200 g măsline
  • sare
  • 1/2 pahar de vin
  • 1/2 lămaie

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi, se sotează, se înăbuşă în ulei, apoi se scoate în alt vas şi se fierbe. In grăsimea rămasă se căleşte puţin făina şi se stinge cu bulionul diluat cu apă şi cu vinul.

Acest sos se toarnă peste carne şi se fierbe pină ce carnea este aproape gata. Măslinele cu simburii scoşi se fierb separat, se strecoară, se pun peste carnea cu sos, împreună cu felii de lămîie fără coajă şi se mai fierbe pînă ce carnea este fiartă.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.