Mazare boabe cu rosii

Printeaza

Mazare boabe cu rosii

Ingrediente:Mazare boabe cu rosii

  • 1 kg mazăre
  • 1 ceapă
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură ulei
  • 4-5 roşii sau 2 linguri bulion
  • 2 legături mărar
  • zahăr
  • sare

Mod de preparare:

Acest fel se face ca şi mazărea sote, cu o singură deosebire : tocăm o ceapă şi o lăsăm să se moaie într-o crăticioară pe plită, în unt amestecat cu puţin ulei.

Adăugăm mazărea ; apoi punem peste mazăre roşii tăiate în bucăţi şi curăţate de pieliţă şi de seminţe.

Punem zahăr după gust. Fierbem mazărea pînă ce este gata. Servim cu mărar tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.