Un Vin de Top din Inima Toscanei. Argiano Brunello di Montalcino este un vin emblematic produs în regiunea Montalcino din Toscana, Italia. Cu o istorie îndelungată care începe în 1580, când familia Pecci a construit vila Argiano, această cramă a devenit un simbol al excelenței viticole. Istoria și Tradiția Argiano Brunello […]
Mazare cu carne de vita
PrinteazaMazare cu carne de vita din: muschi de vita, sos de soia, ulei, mazare, susan.
Ingrediente:
- 400 g muschi de vita taiat felii subtiri
- 3 linguri sos de soia
- 3 linguri ulei
- 200 g mazare verde proaspata
- 1/2 ceasca zeama concentrata de carne (de vita)
- 1/4 lingurita susan
Mod de preparare:
Mazare cu carne de vita: pune carnea intr-un castron si se stropeste cu sosul de soia. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si se inclina tigaia in asa fel incat sa se unga cu ulei si marginile.
prajesc carnea si mazarea circa 2 minute la foc iute, amestecand intruna, pana ce carnea isi schimba culoarea.
dizolva zeamilul in putina zeama de carne si apoi se toarna in tigaie si mazarea, impreuna cu zeama de carne ramasa, cu restul de sos de soia si cu semintele de susan.
pune mancarea pe foc si se lasa sa se ingroase sosul, amestecand mereu.
serveste fierbinte, cu o garnitura de orez fiert.
Pofta buna!
Friptura de porc cu sos de afine si portocale
un preparat sofisticat si delicios, perfect pentru mesele festive si ocaziile speciale. Combinația dintre carnea suculentă de porc și sosul dulce-acrișor de afine și portocale creează o armonie perfectă de arome și texturi. Această rețetă este ușor de urmat și va impresiona cu siguranță familia […]