Mazare cu ciuperci
PrinteazaMazare cu ciuperci din: mazare, ciuperci, ceapa, cub concentrat de legume, usturoi, ulei si verdeata.
- 500 g mazare din conserva
- 200 g ciuperci conservate
- o ceapa
- un cub concentrat de legume
- 3 catei de usturoi
- 2 linguri ulei
- verdeata
Mod de preparare:
In ulei bine încins, se pune ceapa tăiată mărunt să se călească. După ce a devenit aurie, se adaugă ciupercile, eventual tăiate, dacă sunt prea mari, şi mazărea. Se presară şi concentratul de legume şi se adaugă 300 ml apă. Se lasă la fiert, la foc mic, până scad bine.
Când ingredientele sunt fierte, se adaugă usturoiul lăsat în coajă şi se mai lasă să dea într-un clocot. Se poate consuma şi caldă, şi rece, eventual cu verdeaţă, după gust.
Mazare cu ciuperci
Pofta buna!