Mazare cu ficatei de pui si cimbru

Printeaza

Mazare cu ficatei de pui si cimbru din: mazare, ficatei de pui, ulei, ceapa, morcov, zahar, pasta de tomate, cimbru, marar, sare, piper.

Ingrediente:Mazare_cu_ficatei_de_pui_si_cimbru

  • 500 g mazare noua
  • 400 g ficatei de pui
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 legatua marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ceapa şi morcovul, le speli şi ie toci mărunt, după care le căleşti în ulei timp de 5-6 minute, apoi adaugi în cratiţă ficăţeii de pui şi cimbrul.

Le prăjeşti înăbuşit timp de 10 minute, pe urmă pui în cratiţă pasta de tomate, mazărea, o ceşcuţă cu apă şi potriveşti gustul de sare şi piper.

Acoperi cu capac şi laşi să fiarbă la foc mic, timp de 30 de minute. La final presari mărarul tocat mărunt.

Mazare cu ficatei de pui si cimbru

Mazare_cu_ficatei_de_pui_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.