Mazare cu friganele

Printeaza

Mazare cu friganele din: mazare, unt, ulei, paine, oua, lapte, zahar, sare, verdeata.

Ingrediente:Mazare cu friganele

  • 1 kg mazare verde
  • 50 g unt
  • 0,5 dl ulei
  • 12 felii piine
  • 2 oua
  • 1 ceasca lapte
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • verdeata tocata marunt

 

Mod de preparare:

Mazarea se fierbe si cind este gata se scurge bine de apa, se opareste cu untul fierbinte si se presara verdeata.

In timp ce fierbe mazarea, se prepara friganelele astfel: feliile de piine curatate de coaja se inmoaie in lapte, se trec prin ouale batute si se prajesc in uleiul incins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.