Mazare cu sunca si ciuperci

Printeaza

Mazare cu sunca si ciuperci din: mazare, sunca, ciuperci, unt, oua, maioneza.

Ingrediente:Mazare cu sunca si ciuperci

  • 500 g mazăre
  • 200 g şuncă
  • o ceapă
  • 100 g unt
  • ouă fierte
  • roşii
  • o lingură maioneză
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată se pune la călit în unt şi se lasă 2 minute. Se adaugă şunca tăiată, se lasă un minut şi apoi se pune mazărea şi un praf de sare.

Se toarnă 150 ml apă şi se lasă la fiert cu capac.

Intre timp, ouăle se taie la un capăt, se aşază un capac făcut din roşie şi se punctează cu maioneză. Se serveşte mazărea cu ouăle-ciupercuţe.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.