Mazăre cu verdeţuri

Printeaza

O reteta de mazare cu verdeturi din: unt, ceapa, usturoi, mix de frunze de salata, vin alb, mazare si supa de pui.

Ingrediente:Mazăre cu verdeţuri

  • 25 g de unt
  • 1 ceapă mică, tocată mărunt
  • 1 căţel de usturoi, tocat fin
  • 300g mix de frunze de salată, rupte în bucăţi
  • 1 strop de vin alb
  • 200 g de mazăre congelată
  • 100 ml supă de pui gata făcută

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte untul într-o cratiţă mare şi adâncă, apoi se adaugă ceapa şi usturoiul. Se lasă pe foc două-trei minute până când se înmoaie, dar fără să se coloreze. Se adaugă mixul de frunze şi se amestecă 2 minute, apoi se toarnă vinul deasupra. Se fierbe totul constant un minut.

Se adaugă mazărea şi supa de pui. Se asezonează cu sare şi piper, se acoperă şi se lasă pe foc trei-patru minute până când se opăresc frunzele şi se înmoaie.

Mazăre cu verdeţuri

Mazăre cu verdeţuri

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.