Mazare in sos de rosii

Printeaza

Mazare in sos de rosii din: ceapa, sos de rosii, mazare, sare, piper, faina, ulei, apa.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Mazare in sos de rosii

  • 1 ceapă mare
  • 200 g sos de roşii sau 3 linguri bulion
  • 500 g mazăre
  • 2 foi dafin
  • sare
  • piper
  • o lingură făină
  • ulei
  • apă

 

Mod de preparare:

Se curăţă ceapa şi se toacă mărunt, se pune în oală cu puţin ulei până ce se căleşte uşor. Odată călită ceapa, se adaugă sosul de roşii sau 3 linguri de bulion şi se lasă să se înăbuşe împreună 5 minute.

Spălăm mazărea şi o punem în oala cu sosul de roşii, se adaugă apă, sare, piper, foile de dafin şi se lasă la fiert până ce mazărea este fiartă. Cu puţin înainte să fie gata, se adaugă o lingură de făină ca să fie sosul mai consistent.

Se mai lasă aproximativ 5 minute şi se ia de pe foc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.