Mazare indiana

Printeaza

O reteta de mazare indiana din: telemea de vaca, mazare verde, ceapa, ardei gras, bulion, boia, coriandru, ghimbir, curcuma, ulei si sare.

Ingrediente:Mazare indiana

  • 250 g telemea de vaca
  • 400 g mazare verde
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri cu bulion
  • 1 lingurita cu boia
  • 1 lingurita cu coriandru
  • 1 lingurita cu ghimbir macinat
  • 1 lingurita cu curcuma
  • ulei
  • sare

 

Mod de rpeparare:

Pune puţin ulei într-o tigaie, adaugă brânza tăiată în cubuleţe, rumeneşte-o pe toate părţile şi scoate-o pe o farfurie. In restul de grăsime, pune ceapa tocată mărunt, căleşte-o câteva minu­te, apoi adaugă arde­iul tăiat în cubuleţe şi praful de ghimbir.

Căleşte legumele până se înmoaie. Pune mazărea, curcuma, coriandrul şi boiaua – de preferat, iute (sau mă­car un vârf de linguri­ţă). Adaugă puţină apă şi lasă să fiarbă. Când toate legumele sunt fierte, drege de sare, pune bulionul şi dă totul în câteva clocote. Stinge focul şi adaugă brânza prăjită.

Mazare indiana

Mazare indiana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.