Mazăre păstăi cu unt cu marar

Printeaza

Mazăre păstăi cu unt

Ingrediente:Mazăre păstăi cu unt cu marar

  • 1 kg mazăre păstăi
  • 2 linguri unt
  • un vîrf linguriţă zahăr (facultativ)
  • 1 linguriţă mărar tocat
  • sare
  • friganele

 

Mod de preparare:

Se curăţă mazărea păstăi de aţe, se spalăşi se fierbe în apă puţin sărată. Cînd este fiartă, se scurge bine de apă.

Se înfierbîntă untul într-o cratiţă, se adaugă mazărea strecu-rată, sarea, zahărul şi se scutură cratiţa de cîteva ori.

Se aşază pe farfurie, se presară cu mărarul tocat şi se serveşte cu friganele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.