Mazare cu rosii si busuioc

Printeaza

Mazare cu rosii si busuioc din: mazare, ulei, usturoi, rosii, busuioc, sare.

Ingrediente:

  • 2 cesti mazare proaspata
  • 2 lingurite ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 ceasca rosii taiate marunt
  • 2 linguri busuioc verde tocat
  • sare

 

Mod de preparare:

Mazare cu rosii si busuioc: Se incinge uleiul si se caleste in el usturoiul curatat si zdrobit.

Se adauga rosiile decojite si taiate cubulete si se lasa sa fiarba un minut.

Se pun mazarea si busuiocul tocat si se fierb toate inca 10-15 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.