Tai baconul în fâşii îi le rumeneşti în ulei. în grăsimea rămasă, căleşti ceapa tocată, adaugi apoi morcovul tăiat mărunt şi, după ce s-au călit bine stingi cu puţină apă călduţă.
Adaugi apoi roşiile decojite şi pasate cu furculiţa.
După 5 minute, pui mazarea şi acoperi cu apă fierbinte.
Condimentezi cu sare şi piper şi laşi să fiarbă cam 35 de minute. Inainte cu 15 minute de a opri focul, adaugi 1 linguriţă de făină dizolvată într-o ceşcuţă de apă rece.
La final presari mărar tocat şi aşezi deasupra feliile de bacon.
Mazare cu ceapa verde si morcov din: mazăre în teci, morcovi, ceapă verde, salată verde, zahăr, pătrunjel, unt, verdeaţă, sare. Ingrediente: 1 kg mazăre în teci 500 g morcovi tineri 3 legături ceapă verde 1 salată verde 1 lingură zahăr pătrunjel tocat 2 linguri unt verdeaţă sare Mod de preparare: Se curăţă mazărea şi se lasă […]
Asa o fac si eu, dar cu carne de pui, parca iese mai buna!
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte buna mazarea scazuta
E buna, dar fara bacon
Foarte buna mazarea 🙂
Asa o fac si eu, dar cu carne de pui, parca iese mai buna!