Mazare cu sos alb

Printeaza

Mazare cu sos alb din: mazare, porumb, morcov, telina, ceapa verde, marar, sare, piper.

Ingrediente:

  • 200 gr mazare
  • 100gr porumb
  • 1 morcov potrivit taiat feliute subtiri
  • o felie mica de telina-radacina taiata dupa modelul morcovului de mai sus
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 legatura mica marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Mazare cu sos alb:Am pus peste balamucul multicolor, rezultat in urma amestecarii celor de mai sus, vreo 3 linguri de smantana de caju.

Timpul necesar: fix cat va ia sa taiati toate cele, pentru ca mazarea si porumbul s-au dezghetat rapid sub un jet de apa rece.

 

Pofta buna!

 

 

Tocanita de miel cu rosii si crusta de pesmet

Tocanita de miel cu rosii si crusta de pesmet din: carne de miel, ulei de masline, ceapa, telina, usturoi, rozmarin, rosii, fasole boabe, supa de miel. Carnea de miel este bogată în proteine și conține vitamine și minerale importante pentru sănătate. De exemplu, este o sursă bună de vitamina B12, fier și zinc. De asemenea, […]

Musli cu avocado

Musli cu avocado din: avocado, fulgi de ovaz, lapte de migdale, miere, scortisoara, nuci, fructe proaspete. Această rețetă de musli cu avocado este o opțiune sănătoasă și gustoasă pentru micul dejun sau gustarea de dimineață. Este bogată în fibre, proteine ​​și grăsimi sănătoase, ceea ce o face o alegere ideală pentru cei care doresc să […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • mazare cu sos alb

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.