Mazare cu sos

Printeaza

Mazare cu sos din: mazare, rosii, ceapa, grasime, verdeata, sare, faina.

Ingrediente:

  • 2 kg mazăre
  • 8 roşii
  • 4 cepe
  • 2 linguri grăsime
  • 2 legături verdeaţă (mărar)
  • sare
  • o lingura faina

 

Mod de preparare:

Mazare cu sos: pune mazărea la fiert în puţină apa clocotmda sare, ceapă curăţată, spălată şi tăiată mărunt şi grăsime.

Mazărea este fiartă, se adaugă făina, muiata cu apa, roşiile curătate de pieliţe şi de seminţel, taiate felii şi verdeata tocată mărunt.

Se potriveşte de sare şi se lasa sa scada.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Spaghete cremoase cu sos de brânză Cottage și busuioc

Spaghete cremoase cu sos de brânză Cottage și busuioc – Rețetă simplă și delicioasă: o alegere perfectă pentru o masă rapidă și sănătoasă, plină de prospețime și arome delicioase. Acest preparat ușor de făcut aduce împreună cremozitatea delicată a brânzei Cottage cu aroma intensă a busuiocului proaspăt, rezultând o combinație care va cuceri orice iubitor […]

Vinete murate pentru iarnă

Vinete murate pentru iarnă – Rețeta tradițională cu un gust acrișor și ușor picant, perfect pentru a însoți felurile grele de mâncare în sezonul rece. Aceste murături sunt ușor de preparat și reprezintă o sursă excelentă de vitamine și probiotice, ajutând la digestie și la menținerea sănătății sistemului imunitar. De-a lungul iernii, vinetele murate sunt […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.