Mazare sote cu marar
PrinteazaMazare sote
- 600 g mazăre
- 3 morcovi
- 200 g boabe porumb din conservă
- 1 broccoli
- sare
- 2-3 linguri ulei
- 1 legătură de mărar
Mod de preparare:
Morcovul se curăţă, se spală, se taie cubuleţe mici şi se pune la fiert în apă clocotită. Se adaugă şi mazărea şi se fierb în apă scăzută până când se înmoaie.
Broccoli, după ce a fost desfăcut în bucheţele mici, se adaugă şi el şi se mai dă în câteva clocote. Legumele se scurg de zeamă şi se pun într-o cratiţă de teflon cu ulei şi boabele de porumb.
Se lasă la foc mic până se pătrund bine. Se serveşte cu nucă. înainte de a fi servită, se garniseşte cu verdeaţă tocată fin.
Poftă bună!
Eu mai folosesc mazarea sotata si ca garnitura