Mazare vanatoaresca

Printeaza

O reteta simpla de mazare vanatoreasca din: mazare, ciuperci, slanina afumata, piper, boia, patrunjel si menta.

Ingrediente:Mazare vanatoaresca

  • 500 g mazăre
  • 250 g ciuperci
  • 150 g slănină afumată
  • piper
  • boia
  • pătrunjel
  • mentă

 

 

Mod de preparare:

Incălzim vasul. Frigem slănina şi ciupercile tăiate mărunt scurt timp. Adăugăm ma­zărea şi fierbem înfundat la foc scăzut 20 pănă la 25 minute. Se serveşte cu smântână.

 

Poftă bună!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.