Fleică de Porc la Grătar din: fleica de porc, usturoi, boia de ardei dulce, cimbru, sare, piper. Fleica de porc, o tradiție culinară românească, este o mâncare rustică, aromată, perfectă pentru ocazii speciale sau mese în familie. Acest fel de mâncare își are rădăcinile în bucătăria tradițională românească, unde era preparată adesea la praznice și […]
Mazare verde cu menta
PrinteazaMazare verde cu menta din: mazare, menta, zahar, unt, sare.
Ingrediente:
- 2 cesti mazare proaspata
- 1 lingura menta taiata marunt
- 1/2 lingurita zahar
- putin unt
- sare
Mod de preparare:
Mazare verde cu menta: dunstuieste mazarea in untul topit, se adauga apa si se lasa sa fiarba 15-20 de minute, pana ce se inmoaie.
Se incorporeaza sarea, zaharul si menta si se serveste fierbinte.
Pofta buna!
Păstrăv la Cuptor cu Măsline și Rozmarin
Păstrăv la Cuptor cu Măsline și Rozmarin din: pastravi, masline, ulei de masline, rozmarin, usturoi, sare, piper, lamaie, frunze de rozmarin. Este o rețetă ce îmbină aromele mediteraneene pentru a crea o experiență culinară elegantă și plină de savoare. Păstrăvul este preparat la cuptor, acoperit cu o crustă de măsline, rozmarin și ulei de măsline, […]
Pui cu Sos de Ciocolată și Chili – Deliciu Uimitor de Arome
Pui cu Sos de Ciocolată și Chili – Deliciu Uimitor de Arome din: piept de pui, ciocolata neagra, ulei de masline, miere, sos de soia, chili, sare, piper, frunze de coriandru. Descoperiți o rețetă inedită și plină de surprize pentru gurmanzi – Pui cu Sos de Ciocolată și Chili. Această combinație neașteptată și îndrăzneață de […]