Mazariche pentru supa cu lapte si ou

Printeaza

Mazariche pentru supa cu lapte si ou din: ou, lapte, făină, untură, sare.

Mazariche pentru supa cu lapte si ou

Ingrediente:

  • 1 ou
  • 3 linguri de lapte
  • 60 g făină
  • puţină untură
  • sare

Mod de preparare:

Din ouă, lapte, sare şi făină se prepară un aluat gros, ca de clătite.

Se dă drumul la compoziţie printr-o râzătoare semi-rotundă şi se scurge în untură fierbinte, se rumenesc toate bobiţele şi se scot cu o lingură perforată.

Se fac doar porţii mici, să nu se lipească. Se pun pe o sugativă, iar până la servirea supei se ţin la cald, pe o sită. Pot fi servite sepa­rat, pe o farfurie, sau puse direct în supă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.