Mazurcă cu ciocolată şi frişcă

Printeaza

Mazurcă cu ciocolată şi frişcă

Ingrediente:Mazurcă cu ciocolată şi frişcă

  • 200 g zahăr
  • 8 gălbenuşuri
  • 2 albuşuri spumă
  • 4 linguri mig­dale pisate
  • 4 linguri ciocolată rasă
  • 5 linguri făină fină
  • 400 g frişcă
  • unt pentru formă

 

Mod de preparare:

Se prepară în acelaşi mod ca mazurca cu ciocolată. Cînd este gata coaptă, se răstoarnă dreptunghiul şi se taie în două pe la mijloc.

Se unge o foaie cu un strat de frişcă gros de două degete peste care se aşază cealaltă foaie.

Se taie pătrate sau romburi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.