Mazurcă salam

Printeaza

Mazurcă salam

Ingrediente:Mazurcă salam

  • 400 g miere de albine
  • 400 g ciocolată rasă
  • 11/2 pahar nuci curăţate
  • cacao

 

Mod de preparare:

Se pune mierea la fiert împreună cu ciocolata rasă cînd în­cepe să fiarbă se pun nucile, amestecînd fără întrerupere şi lăsînd să fiarbă mai puţin de 5 min.

Se dă jos de pe foc şi se lasă să se răcească puţin. Cînd se poate ţine mîna fără să frigă, se pune compoziţia pe planşetă pe care s-a întins praf de cacao.

Se face cu mîna un sul (cîrnat) gros, se tăvăleşte bine în praful de cacao şi se lasă să se răcească . Cînd este rece, se taie cu un cuţit subţire şi bine ascuţit, rotocoale.

Se aşază pe farfurie.

 

Pofta  buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.