Medalioane de porc cu busuioc si cimbru

Printeaza

Medalioane de porc cu busuioc si cimbru din: muşchi de porc, sare, piper negru, bacon, ceapa, sos worchester, supă de legume, busuioc şi cimbru uscate, ulei, unt, zahar pudra.

Medalioane de porc cu busuioc si cimbru

Ingrediente

  • 800 g muşchi de porc
  • sare
  • piper negru
  • 50 g bacon
  • 2 cepe
  • 1 linguriţă cu sos worchester
  • 250 ml supă de legume
  • 1/2 linguriţă cu busuioc şi cimbru uscate
  • 4 linguri cu ulei
  • 4 mere
  • 1 lingură cu unt
  • 1 lingură cu zahăr pudră

Mod de preparare

Taie muşchiul de porc în cuburi de 3-4 cm. Sărează şi piperează şi înfăşoară-le în feliile de bacon. Incinge uleiul, pune cepele tăiate şi rumeneşte medalioanele de porc. Când carnea s-a înmuiat, scoate-o într-un castronel şi ţine-o la cald.

Toarnă sosul worchester peste ceapă, supa clară şi ierburile şi lasă totul să scadă pe foc mic. Curăţă merele şi taie-le în felii subţiri. Presară zahărul şi caramelizează-le pe foc mic.

Serveşte medalioanele de porc alături de merele caramelizate, cartofii natur şi sos.

Medalioane de porc cu busuioc si cimbru

Medalioane de porc cu busuioc si cimbru

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.