Medalioane de porc cu busuioc si cimbru
PrinteazaMedalioane de porc cu busuioc si cimbru din: muşchi de porc, sare, piper negru, bacon, ceapa, sos worchester, supă de legume, busuioc şi cimbru uscate, ulei, unt, zahar pudra.
Ingrediente
- 800 g muşchi de porc
- sare
- piper negru
- 50 g bacon
- 2 cepe
- 1 linguriţă cu sos worchester
- 250 ml supă de legume
- 1/2 linguriţă cu busuioc şi cimbru uscate
- 4 linguri cu ulei
- 4 mere
- 1 lingură cu unt
- 1 lingură cu zahăr pudră
Mod de preparare
Taie muşchiul de porc în cuburi de 3-4 cm. Sărează şi piperează şi înfăşoară-le în feliile de bacon. Incinge uleiul, pune cepele tăiate şi rumeneşte medalioanele de porc. Când carnea s-a înmuiat, scoate-o într-un castronel şi ţine-o la cald.
Toarnă sosul worchester peste ceapă, supa clară şi ierburile şi lasă totul să scadă pe foc mic. Curăţă merele şi taie-le în felii subţiri. Presară zahărul şi caramelizează-le pe foc mic.
Serveşte medalioanele de porc alături de merele caramelizate, cartofii natur şi sos.
Medalioane de porc cu busuioc si cimbru
Pofta buna!