Medalioane de manzat

Printeaza

Medalioane de manzat din: muschi de manzat, seminte, susan, parmezan, rozmarin, chives, unt, piper, prosciutto, ulei, zahar, sos de soia, ghimbir.

Ingrediente:

  • 220 g muşchi de mânzat
  • 20 g seminţe de dovleac
  • 20 g seminţe de floarea-soarelui
  • 20 g susan negru
  • 20 g susan alb
  • 40 g parmezan
  • rozmarin
  • chives
  • 20 g unt
  • cimbru
  • piper verde
  • 40 g prosciutto Parma
  • 50 ml ulei de floarea-soarelui amestecat cu ulei de măsline pentru prăjit

Dressing:

  • 50 g zahăr brun
  • 20 ml sos Worchester
  • 20 ml sos de soia
  • 10 ml otet balsamic
  • 20 g ghimbir tocat

 

Mod de preparare:

Medalioane de manzat: Muşchiul se curăţă de pieliţe, se unge cu unt la temperatura camerei şi se tăvăleşte prin piperul verde zdrobit.

Se macină parţial seminţele în blender.

Intr-o tavă se pun seminţele zdrobite, rozmarinul tocat, chives-ul tocat şi cimbrul.

Se amestecă cu parmezanul măcinat şi se tăvăleşte muşchiul.

Se pune pe masa de lucru folie de aluminiu şi peste ea folie alimentară. Se întind feliile de prosciutto, se aşază muşchiul de vită, se înfăşoară strâns, apoi se coace 10 minute la cuptorul preîncălzit la 220 °C.

Se amestecă zahărul brun cu sos Worcester, sos de soia, otet balsamic, ghimbir şi miere. Se lasă pe foc, apoi se îngroaşă compoziţia cu amidon dizolvat în apă.

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.