Medalioane de porc cu salata de linte
PrinteazaO reteta delicioasa de medalioane de porc cu salata de linte din: linte, mere, telina verde, otet de vin, sare, piper si medlioane de porc.
- 250 g linte
- 3 mere
- 3 fire telina verde
- 6 linguri otet de vin
- sare
- piper
- 800 g medelioane de porc
Mod de preparare:
Se spală lintea în strecurătoare şi se lasă să se scurgă. Se acoperă cu o cantitate mare de apă şi se fierbe cca 40 min. Se scurge şi se lasă să se răcească. Se decojesc merele şi se taie bucăţi. Se taie fâşii tijele de ţelină. Frunzuliţele se toacă.
Se amestecă ingredientele pregătite cu 4 linguri ulei, oţet, sare şi piper. Se lasă să se marineze cca 20 min. Se prăjeşte carnea în 2 linguri ulei încins 2-3 min. pe fiecare parte.
Se sărează şi se piperează. Se mai potriveşte o dată de sare şi piper salata şi se repartizează pe farfurii; se aşază deasupra câte 2 medalioane de porc şi se presară frunze de ţelină.
Medalioane de porc cu salata de linte
Pofta buna!