Medalioane de porc cu sunca afumata

Printeaza

Medalioane de porc cu sunca afumata din: file de porc, sunca afumata, sare, piper.

Ingrediente:

  • 800 g file de porc
  • 150 g şuncă afumată feliată
  • sare şi piper negru după gust

 

Mod de preparare:

Indepărtaţi membrana fileului şi apoi tăiaţi carnea în medalioane cu grosimea de 2 cm. Asezonaţi cu sare şi piper negru.

Prăjiţi medalioanele câte cinci minute pe fiecare parte, într-o tigaie antiaderentă încinsă, reducând focul.

Lăsaţi medalioanele să se pătrundă câteva minute înainte de a le servi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.