Steak de Carne de Vită cu Chimichurri Clasic din: carne de vita, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, oregano, usturoi, ardei iute, otet de vin rosu. Experimentați un festin culinar cu un steak de carne de vită suculent, servit alături de un chimichurri clasic, plin de arome. Această rețetă vă oferă combinația perfectă între gustul […]
Medalioane de purcel cu taitei si sos de struguri
PrinteazaMedalioane de purcel cu taitei si sos de struguri din: struguri, file de porc, sare, piper, ulei, vin rosu, supa de carne, scortisoara, cuisoare, taitei, zahar, unt, faina.
Ingrediente:
- 400 g struguri rosii
- 400 g struguri negri
- 1 muschi file de porc (circa 600 g)
- sare
- piper
- 2 linguri ulei
- 150 ml vin rosu
- 200 ml supa de carne
- 1 baton de scortisoara
- 2 cuisoare
- 300 g taitei
- 1 lingurita zahar
- 1 lingurita unt
- 2 linguri faina
Mod de preparare:
taie jumătăţi boabele de struguri şi eventual se golesc de sâmburi. şterge carnea şi se taie felii groase de 3 cm; se sărează şi se piperează.
încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc medalioanele 3-4 min. pe fiecare parte.
Se scot, se înfăşoară în folie de aluminiu şi se păstrează la cald în cuptorul preîncălzit la 140 °C.
Sosul de la friptura se stinge cu vin; se adauga supa, batonul de scortisoara si cuisoare. lasa sa fiarba sosul la foc moale circa 10 minute.
fierb pastele conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scot batonul de scortisoara si cuisoarele.
potriveste dupa gust de sare, piper si zahar. Se adauga strugurii si se lasa sa fiarba 2 minute.
framanta untul cu faina si se aduaga in sos; se lasa sa dea in fiert. Se trec taiteii prin apa rece si se lasa sa se scurga.
asaza pe farfurii cu sosul de struguri si medalioanele.
Medalioane de purcel cu taitei si sos de struguri
Pofta buna!
Chiftele de Porc în Sos de Roșii
Chiftele de Porc în Sos de Roșii din: carne de porc tocana, ceapa, usturoi, paine, ou, patrunjel, sare, piper. Savurați clasica rețetă de chiftele de porc, servite într-un sos de roșii bogat și aromat. Această combinație perfectă între carnea suculentă de porc și sosul de roșii intens transformă o rețetă tradițională într-o experiență culinară memorabilă. […]