Medalion de vita cu ciuperci si cimbru

Printeaza

Medalion de vita cu ciuperci si cimbru din: medalioane de vita, ulei, cimbru, ciuperci, sare, piper, unt, cartofi, ou, frunze de salata verde.

Ingrediente:Medalion_de_vita_cu_ciuperci_si_cimbru

  • 3 medalioane de vita
  • 2 linguri ulei
  • cateva fire cimbru proaspat
  • 2 maini de ciuperci
  • sare
  • piper negru
  • 2 lingurite de unt
  • 3 cartofi
  • 1 ou
  • frunze de salata verde, pentru decor

 

Mod de preparare:

Freci medalioanele de vită cu cimbrul tocat şi amestecat cu puţin ulei, laşi 10 minute să se pătrundă, apoi asezonezi pe ambele părţi cu sare şi piper proaspăt măcinat. Incingi o tigaie de teflon. Frigi medalioanele, pe fitecare parte, câte 2-3 minute, un pic mai mult dacă vrei o carne mai pătrunsă. Scoţi apoi medalioanele din tigaie şi le aşezi pe o farfurie.

Tai ciupercile în bucăţi mari, le sotezi în untul încins în tigaie şi le scoţi într-un vas. Cureţi cartofii, îi dai prin răzătoarea mare şi îi amesteci cu un ou şi cu puţină sare.

Pui din compoziţia de cartof ras cu ou în tigaie, ca să obţii 3 „clătite”. Le rumeneşti pe ambele părţi, le scoţi şi le laşi pe hârtie absorbantă. Le aranjezi pe un platou: deasupra fiecăreia pui câte un medalion, o foaie de salată verde şi ornezi cu ciuperci.

Medalion de vita cu ciuperci si cimbru

Medalion_de_vita_cu_ciuperci_si_cimbru

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.