Combinând prospețimea lămâilor cu aroma delicată a florilor de portocal, această limonadă oferă un gust unic și revigorant. Limonada cu apă de flori de portocal este o băutură delicioasă și rafinată, perfectă pentru a te răcori în zilele toride de vară. Această rețetă combină sucul proaspăt de lămâie […]
Medalion de porc cu ciuperci
PrinteazaMedalion de porc cu ciuperci din: file de porc, ulei, ceapa, usturoi, ciuperci, vin alb, smantana dulce, cimbru, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg file de porc
- 100 ml ulei
- 100 g ceapa tocata
- 20 g usturoi
- 400 g ciuperci
- 100 ml vin alb
- 250 ml smantana dulce
- 4 g cimbru
- sare, piper
Mod de preparare:
Medalion de porc cu ciuperci: Fileul se portioneaza, apoi se prajeste in tigaie, apoi se condimenteaza.
scoate pe o farfurie, iar in aceiasi tigaie se soteaza ciupercile cu ceapa si usturoiul, apoi se deglaseaza cu vinul alb, se reduce si se adauga smantana, iar la final se reduce din nou.
Se poate servi cu cartofi natur.
Pofta buna!
Château Latour-Martillac: Un Vin de Excepție din Bordeaux
Un Vin de Excepție din Bordeaux. Château Latour-Martillac este o cramă prestigioasă situată în inima regiunii Graves, Bordeaux, Franța. Istoria și Tradiția Château Latour-Martillac Renumit pentru structura sa solidă și aromele sofisticate, acest vin reflectă perfect terroir-ul unic al zonei. Istoria sa bogată datează din secolul al XIII-lea, când o turn medieval a […]
Stone IPA: O Bere cu Note de Pin și Citrice
una dintre cele mai renumite și apreciate beri artizanale din Statele Unite, produsă de Stone Brewing. Fondată în 1996 de Greg Koch și Steve Wagner în Escondido, California, Stone Brewing a devenit rapid un nume de referință în lumea berii artizanale. […]
Incoming search terms:
- medalion de porc