Medalion de porc umplut cu caşcaval
PrinteazaMedalion de porc umplut cu caşcaval din: muschiulet de porc, cascaval, frunze de salvie, jambon afumat, ulei de masline, zeama de lamaie, nuci.
- 1 muschiulet de porc, curatat de grasime, taiat in 6 bucati groase – medalioane
- 100 g cascaval, taiat in 6 felii subtiri
- o mana de frunze de salvie
- 6 felii de jambon afumat sau sunca de Praga
- 2 linguri ulei de masline
- zeama de la 2 lamai
- 40 g nuci, tocate
Mod de preparare:
Crestează fiecare medalion orizontal. Acoperă cu folie adezivă şi aplatizează cu ajutorul sucitorului pentru a se subţia considerabil.
Umple cu caşcavalul şi aşază câte o frunză de salvie pe fiecare, împachetează fiecare medalion într-o felie de şuncă.
Incinge uleiul într-o tigaie la foc potrivit. Prăjeşte medalioanele 3 min, întoarce şi adaugă frunzele de salvie râmase şi continuă să prăjeşti 3 min.
Stinge cu zeama de lămâie şi nucile şi încălzeşte 11 min, întorcând carnea o dată.
Medalion de porc umplut cu caşcaval
Pofta buna!