Rechin cu bame in sos tomat din: fileuri de rechin, bame, ulei, ceapa, usturoi, ardei gras, bulion sau suc de roşii, zeamă de oase, verdeata, oregano, oţet, vin roşu, sare, piper. Ingrediente: 600 g fileuri de rechin 500 g bame 4 linguri ulei 2 cepe 4 căţei de usturoi 2 ardei graşi 3 linguri bulion sau suc de roşii […]
Medalion de rechin
PrinteazaMedalion de rechin din: rechin, rosii, ardei, ceapa, masline, usturoi, patrunjel, lamaie, capere, ulei, sare, piper, busuioc.
Ingrediente:
- 4 medalioane de rechin
- 3 roşii
- 1 ardei gras
- 1 ceapă roşie
- 100 g măsline fără sâmburi
- 5-6 căţei de usturoi
- 1 legătură de pătrunjel verde
- 2 lămâi
- 50 g capere
- ulei de măsline
- sare, piper
- busuioc
Mod de preparare:
Intr-un castron amestecă roşiile, ceapa, ardeiul gras, caperele şi usturoiul tăiate mărunt.
Adaugă pătrunjelul, măslinele, trei linguri cu ulei de măsline, zeama de la o lămâie şi un praf de sare, piper şi busuioc.
Separat, condimentează medalioanele de rechin cu sare şi piper şi pune-le într-o tavă unsă cu ulei.
Pe fiecare medalion aşază amestecul de legume.
Acoperă cu folie de aluminiu şi lasă la cuptor 30 de minute.
Cu zece minute înainte de a le scoate, îndepărtează folia şi presară deasupra firimituri de pâine uscată.
Serveşte medalioanele cu felii de lămâie.
Medalion de rechin
Pofta buna!
O reteta delicioasa de rulouri de rechin cu:rechin, spanac, dovlecel, ardei gras, ceapa, branza de vaci, uleiu de masline, sare. Ingrediente: 700g cotlete de rechin 200g spanac 1 ceapa 1 ardei gras 200g branza de vaci 1 dovlecel mic ulei de masline sare Mod de preparare: Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în puţin ulei. Adaugă […]
Pofta buna!