Medalion de rechin

Printeaza

Medalion de rechin din: rechin, rosii, ardei, ceapa, masline, usturoi, patrunjel, lamaie, capere, ulei, sare, piper, busuioc.

 

Ingrediente:

  • 4 medalioane de rechin
  • 3 roşii
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă roşie
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • 2 lămâi
  • 50 g capere
  • ulei de măsline
  • sare, piper
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Intr-un castron amestecă roşiile, ceapa, ardeiul gras, caperele şi usturoiul tăiate mărunt.

Adaugă pătrunjelul, măslinele, trei linguri cu ulei de măsline, zeama de la o lămâie şi un praf de sare, piper şi busuioc.

Separat, condimentează medalioanele de rechin cu sare şi piper şi pune-le într-o tavă unsă cu ulei.

Pe fiecare medalion aşază amestecul de legume.

Acoperă cu folie de aluminiu şi lasă la cuptor 30 de minute.

Cu zece minute înainte de a le scoate, îndepărtează folia şi presară deasupra firimituri de pâine uscată.

Serveşte medalioanele cu felii de lămâie.

 

Medalion de rechin

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Rechin cu bame in sos tomat

Rechin cu bame in sos tomat din: fileuri de rechin, bame, ulei, ceapa, usturoi, ardei gras, bulion sau suc de roşii,  zeamă de oase, verdeata, oregano, oţet, vin roşu, sare, piper. Ingrediente: 600 g fileuri de rechin 500 g bame 4 linguri ulei 2 cepe 4 căţei de ustu­roi 2 ardei graşi 3 linguri bulion sau suc de roşii […]

Rulouri de rechin

O reteta delicioasa de rulouri de rechin cu:rechin, spanac, dovlecel, ardei gras, ceapa, branza de vaci, uleiu de masline, sare. Ingrediente: 700g cotlete de rechin 200g spanac 1 ceapa 1 ardei gras 200g branza de vaci 1 dovlecel mic ulei de masline sare Mod de preparare: Taie cea­pa mărunt şi căleşte-o în puţin ulei. Adaugă […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.