Medalion romanesc
PrinteazaO reteta delicioasa de medalion romanesc din: cotlet de porc, rosii, usturoi, vin, mozzarella, crutoane, ulei de masline, sare si piper.
- cotlet de porc fara os 150 gr
- rosii proaspete 100 gr
- usturoi 4 gr
- vin 10 ml
- mozzarella 40 gr
- crutoane 50 gr
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Fileul de porc se frige pe gratar si in acelasi timp se prepara sosul. Doua rosii se taie cubulete si se soteaza la foc mare in tigaia incinsa in prealbabil cu ulei de masline: se adauga sare, piper si se stinge cu vin
Paine se prajeste pe gratar, dupa care incepe montarea. In farfurie se aseaza mai intai feliile de paine, peste care pune fileul de porc, apoi se toarna sosul pe fiecare bucata de carne. Se adauga mozzarella rasa si se gratineaza. Se serveste.
Medalion romanesc
Pofta buna!