Medalion de cerb cu vin din: pulpa de cerb, ceapa, ciuperci, unt, vin alb, coniac, ulei, foi de dafin, pliculet de gelatina, sare, piper si boabe de piper. Ingrediente: 600 g pulpă de cerb 100 g ceapă 200 g ciuperci 50 g unt 100 ml vin alb 30 ml coniac 30 ml ulei 2 foi […]
Medalion de somon cu sparanghel si muguri de mazare
PrinteazaMedalion de somon cu sparanghel si muguri de mazare din: somon (sau şalău, ton), tarhon uscat, sare, piper, ulei de masline, sparanghel verde, muguri de mazăre verde (sau de grâu).
- 500 g somon (sau şalău, ton)
- 1 lingură tarhon uscat
- sare, piper după gust
- 1 lingură ulei de măsline
Pentru garnitură:
- 10 fire de sparanghel verde
- muguri de mazăre verde (sau de grâu)
- 1 lingură ulei de măsline
Mod de preparare:
Tai fileurile de peşte sub formă de medalion, le aromatizezi cu tarhon uscat, le condimentezi, după gust, cu sare şi piper, apoi le sotezi, cu o lingură de ulei, la foc iute, circa 3 minute pe fiecare parte.
Le scoti deoparte din tigaie şi le păstrezi calde. Separat, opăreşti 2-3 minute sparanghelul în apă cu putină sare.
Strecori sparanghelul şi îl sotezi într-o lingură de ulei de măsline până se rumeneşte uşor.
Medalion de somon cu sparanghel si muguri de mazare
Pofta buna!
Medalion de vita cu cartofi copti
Medalion de vita cu cartofi copti din: cartofi, medalion de vita, porumb, unt, ulei de masline, vin, cuisoare, foi de dafin, ceapa, ardei iute, sare, piper. Ingrediente: 4 cartofi 4-5 medalioane de vita 4 stiuleti de porumb 4 lingurita unt 2 lingurite ulei de masline 500 ml vin alb 2 cuisoare 2 foi de dafin 2 […]
Medalion de somon cu orez chinezesc
Medalion de somon cu orez chinezesc din: somon, morcovi, ceapa rosie, paturnjel, telina, ierburi de provence, sare, piper, zeama de limeta, suc de rosii, orez si supa de pui. Somonul furnizează o cantitate semnificativă de proteine de înaltă calitate. Proteinele sunt esențiale pentru întreținerea și repararea țesuturilor, precum și pentru menținerea masei musculare. Somonul este […]
Pofta buna!