Medalion de vită cu ciuperci
PrinteazaMedalion de vită cu ciuperci din: medalioane de vitel, bacon, ciuperci, rozmarin, cimbrisor, vin alb, smantana, unt, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 medalioane de vitel
- 4 felii de bacon
- 300 g ciuperci
- 2 crengute de rozmarin
- 2 crengute de cimbrisor
- 100 ml vin alb
- 100 ml smantana
- 20 g unt
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Inveleşte medalioanele de vita în feliile de bacon. Prinde-le cu scobitoare, unge-le cu ulei şi rumeneşte-le pe grătar.
La final, condimentează-le. Separat, înăbuşă ciupercile în untul topit. Stinge cu vin şi lasă să dea în câteva clocote.
Adaugă smântână şi amestecă. Potriveşte gustul de sare şi piper şi pune medalioanele de vită.
Aromatizează cu cimbrişor şi rozmarin şi lasă pe foc câteva minute, ca să se întrepătrundă aromele.
Serveşte alături de cartofi natur.
Medalion de vită cu ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tightfoh