Medalion de vită la grătar

Printeaza

Medalion de vită la grătar din: muschi de vita, cartofi, parmezan, rosii cherry, unt, galbenus de ou, ulei de masline, sare, piper, seminte de mac si pesmet.

 

Ingrediente:

  • 180 g muschi de vita
  • 2 buc. cartofi
  • 20 g parmezan
  • 2 buc. rosii cherry
  • 20 g unt
  • 1 galbenus de ou
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 10 g seminte de mac
  • 10 g pesmet

 

 

Mod de preparare:

Se asezonează muşchiul de vită cu sare şi piper, se frige pe ambele părţi.

Se modelează crochete din cartofi fterţi, parme­zan, unt, gălbenuş de ou, sare, piper, care se dau prin pesmet amestecat cu seminţe de mac şi se coc apoi în cuptorul încins timp de 10-15 minute.

Se coc roşiile cherry. Sosul de vin se încălzeşte.

Se montează pe farfurie medalioanele de vită acompaniate de crochetele de cartofi, roşiile cherry coapte şi sosul de vin.

Medalion de vită la grătar

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Medalion de vita cu sos de vin

Medalion de vita cu cartofi copti

Medalion de vita cu cartofi copti din: cartofi, medalion de vita, porumb, unt, ulei de masline, vin, cuisoare, foi de dafin, ceapa, ardei iute, sare, piper. Ingrediente: 4 cartofi 4-5 medalioane de vita 4 stiuleti de porumb 4 lingurita unt 2 lingurite ulei de masline 500 ml vin alb 2 cuisoare 2 foi de dafin 2 […]

Medalion de vita cu ciuperci si cimbru

Medalion de vita cu ciuperci si cimbru din: medalioane de vita, ulei, cimbru, ciuperci, sare, piper, unt, cartofi, ou, frunze de salata verde. Ingrediente: 3 medalioane de vita 2 linguri ulei cateva fire cimbru proaspat 2 maini de ciuperci sare piper negru 2 lingurite de unt 3 cartofi 1 ou frunze de salata verde, pentru […]

 

Salată de Boeuf Delicioasă cu Carne de Vită

Salată de Boeuf Delicioasă cu Carne de Vită din: carne de vita, cartofi, morcovi, mazare, castraveti murati, maioneza, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de Salată de Boeuf cu carne de vită este perfectă pentru orice ocazie festivă, oferind un echilibru între gustul bogat și tradiție. Este o mâncare care aduce împreună familii și prieteni, celebrând […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Arata bine

  2. Un deliciiu, mai ales daca-l lasi roz pe la mijloc, dar nu un roz din ala aprins, putin mai inchis, este pur si simplu un deliciu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.