Rețeta pentru Un Plus de Energie – este o băutură răcoritoare și sănătoasă, perfectă pentru a te hidrata și a-ți revitaliza organismul. Acest smoothie combină prospețimea castraveților cu aroma ușor dulce a ardeiului gras, oferind un gust unic și plin de vitamine. Ideal pentru micul dejun, gustări sau […]
Medalion de vitel
PrinteazaMedalion de vitel din: vitel, unt, hribi, vin alb, smantana, sare, ulei, piper, menta.
Ingrediente:
- 3-4 medalioane vitel
- 2 linguri cu unt
- 500 g hribi
- usturoi
- 1 pahar cu vin alb
- 1 pahar cu smantana
- sare
- ulei
- piper boabe
- menta sau busuioc
Mod de preparare:
Medalion de vitel: curata hribii de frunze, se separa coditele de palarii, se spala ciupercile in mai multe ape reci si se pun la fiert.
Odata cu ciupercile se pun la fiert si coditele de la care se arunca partea care a stat in pamant.
pune in apa o lingurita de sare, iar dupa 15 minute hribii se scot cu lingura de supa, se racesc si se taie felii groase.
Carnea se spala si se sterge cu prosop curat, apoi se aureste in unt cate 3-4 minute pe fiecare parte.
In untul ramas se pun: vinul, smantana, sarea, usturoiul (dupa gust) tocat marunt, piper boabe si frunze de menta sau de busuioc.
fierbe sosul la foc iute 10 minute, dupa care se adauga feliile de hribi. Hribii se lasa in sos doar 5 minute, se scot si se pun langa carne.
asaza feliile de carne pe un platou, se toarna sos fierbinte deasupra carnii si a ciupercilor. Se serveste totul cald, cu paine proaspata.
Pofta buna!
este un preparat clasic, reconfortant și plin de arome. Această supă este perfectă pentru zilele reci sau când simți nevoia de ceva cald și hrănitor. Combinația de pui, legume și vermicelli oferă o masă echilibrată și bogată în nutrienți. Este ușor de preparat și aduce beneficii semnificative pentru sănătate […]