Mei cu scortisoara

Printeaza

Mei cu scortisoara din: mei, lapte, sare, scortisoara, zahar, vanilie.

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Mei cu scortisoara: Alegem meiul, îl spălăm în 2-3 ape, îl scurgem în sită şi-l punem într-o cratiţă mică. Opărim meiul 5 min cu apa clocotită, apoi îl punem sa fiarba cu apă cât să-l acopere. Punem sarea necesară şi puţin zahăr.

Fierbem meiul până se evaporă apa, turnăm laptele cald şi continuăm fierberea. Când fiertura arată ca o mămăligă tragem vasul de pe foc, punem restul de zahăr, parfumăm cu scorţişoară şi vanilie.

Servim călduţ.

 

Pofta buna!

 

 

 

Rețeta Autentică de Ardei Umpluți cu Carne

Rețeta Autentică de Ardei Umpluți cu Carne din: ardei grasi, carne tocata, ceapa orez, rosii, sare, piper, pasta de rosii, bulion, frunze de patrunjel.   Ingrediente: 10 ardei grași, curățați și descojiți 500 g carne tocată (amestec de vită și porc) 1 ceapă, tocată mărunt 200 g orez 2 roșii, tocate 2 linguri ulei Sare […]

Gogonele Murate Autentice: Rețeta Tradițională

Gogonele Murate Autentice: Rețeta Tradițională din: gogonele, apa, sare, otet, foi de dafin, boabe de mustar, boabe de piper negru. Descoperă rețeta autentică de gogonele murate, cu rădăcini adânci în tradiția românească. Află despre beneficiile nutriționale și istoricul acestui deliciu conservat. Ingrediente: Gogonele: 2 kg Apă: 2 litri Sare: 4 linguri Oțet: 500 ml Foi […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.