Melci cu ton
PrinteazaMelci cu ton din: paste, ketchup dulce, masline, sare, condimente, ton, lamaie.
Ingrediente:
- 300 g melci (paste)
- 5-6 linguri de ketchup dulce
- 100 g masline fara samburi
- 1 varf cutit de sare
- 1/2 lingurita de condimente
- 1 cutie de ton in ulei
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Fierbi melcii dupa instructiunile de pe pachet, apoi ii clatesti cu apa rece si ii scurgi. Asezi pastele intr-un vas antiaderent mai adanc, adaugi ketchup-ul, maslinele si le incalzesti bine.
Dupa ce le-ai incalzit, rastorni pastele intr-un bol mare, adaugi un varf de cutit de sare, piper dupa gust si 1/2 lingurita condimente. Amesteci bine.
Deasupra melcilor asezi tonul din conserva cu tot cu ulei. Servesti pastele imediat cu suc de lamaie.
Pofta buna!