Melci cu ton

Printeaza

Melci cu ton din: paste, ketchup dulce, masline, sare, condimente, ton, lamaie.

Ingrediente:Melci cu ton

  • 300 g melci (paste)
  • 5-6 linguri de ketchup dulce
  • 100 g masline fara samburi
  • 1 varf cutit de sare
  • 1/2 lingurita de condimente
  • 1 cutie de ton in ulei
  • 1 lamaie

Mod de preparare:

Fierbi melcii dupa instructiunile de pe pachet, apoi ii clatesti cu apa rece si ii scurgi. Asezi pastele intr-un vas antiaderent mai adanc, adaugi ketchup-ul, maslinele si le incalzesti bine.

Dupa ce le-ai incalzit, rastorni pastele intr-un bol mare, adaugi un varf de cutit de sare, piper dupa gust si 1/2 lingurita condimente. Amesteci bine.

Deasupra melcilor asezi tonul din conserva cu tot cu ulei. Servesti pastele imediat cu suc de lamaie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.