Melci de mare cu sos de rosii si ardei iute

Printeaza

Melci de mare cu sos de rosii si ardei iute din: melci de mare, usturoi, ceapă, roşii bine coapte, ardei iute, ulei de măsline, sare fină.

Ingrediente:Melci de mare cu sos de rosii si ardei iute

  • 600 g melci de mare
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • 300 g roşii bine coapte
  • 1/2 ardei iute
  • 100 ml de ulei de măsline
  • sare fină

 

Mod de preparare:

Se curăţă foarte bine melcii. Intr-o tigaie destul de adâncă, se pune usturoiul la rumenit în ulei de măs­line, împreună cu ceapa tăiată fâşiuţe subţiri.

Apoi se adaugă roşiile de la care se scot seminţele, iar apoi se tăiate cubuleţe, pe urmă ardeiul şi melcii. Se acoperă cu apă.

Se dă în clocot acest amestec şi se lasă să fiarbă.timp de 7 minute. Se sărează şi se serveşte, cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.