Melcisori cu broccoli si ansoa din: broccoli, usturoi, ansoa, ardei iute, unt, melcisori, sare de mare, piper, parmezan.
Ingrediente:
2 broccoli
2 catei de usturoi, decojit si tocat
8 fileuri de ansoa
2-4 ardei iuti rosii, uscati si macinati
4 cubulete de unt
455 g melcisori paste
sare de mare si piper negru proaspat macinat
parmezan ras
Mod de preparare:
Folosind un cutit mic, curatati capatanile de broccoli, scoateti de pe tulpina principala buchetele si puneti deoparte.
Decojiti tulpina, apoi taiati si aruncati capatul uscat. Tocati marunt tulpina curatata si puneti intr-o cratita mare, impreuna cu usturoiul, fileurile de ansoa, ardeii iuti si jumatate din cantitatea de unt.
Acoperiti cu un capac si lasati la foc mic 8-10 minute. In acest timp, fierbeti pastele in apa sarata clocotita.
In ultimile 4 minute de fierebere adaugati broccoli, sa fiarba impreuna.
Scurgeti, pastrand putin din apa in care au fiert impreuna, apoi puneti in cratita, amestecandu-le cu celelalte ingrediente.
Luati vasul de pe foc.
Asezonati, dupa gust cu sare, piper, restul de unt si parmezan. Amestecati bine, adaugand apa in care au fiert pastele.
Presarati si restul de parmezan si serviti imediat.
Paste cu broccoli la cuptor din: ton, rosii, paste, broccoli, crema de branza light, branza, pesmet. Ingrediente: 2×185 ton in ulei, de la conserva scurs bine, se pastreaza 1 lingura de ulei 2×400 rosii tocate, de la conserva 350 g paste de diverse forme, uscate 300 g de broccoli, desfacut in buchetele 200 g g […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.