Melcisori cu carne

Printeaza

Melcisori cu carne

Ingrediente:

  • 500 g de aluat franţuzesc, de cumpărat
  • 400 g carne de porc tocată
  • 50 ml de ulei
  • sare
  • piper
  • o ceapă de mărime medie
  • 2 ouă

 

Mod de preparare:

Melcisori cu carne: Se scoate aliuatul franţuzesc din congelator. Separat se pregăteşte carnea tocată, se taie ceapa şi se căleşte în uleiul încins, se pune carnea şi se potriveşte după gust cu sare şi piper. Se lasă să se călească. Se amestecă încontinuu să nu se lipească.

După ce s-a fiert se lasă la rece, iar după aceea se pune un ou şi se amestecă bine până se leagă. Se dă drumul la cuptor la o temperatură de 160°C şi se pregăteşte tava.

Aluatul se întinde cu sucitorul şi se mai presară făină din când în când să nu se lipească. Pe foaie se întinde uniform carnea tocată.

După aceea se rulează foarte strâns să nu curgă din umplutură şi se taie bucăţi potrivit de groase, care seamănă cu nişte melcisori. Se aşază în tava unsă, lăsând spa­ţii mici între ele şi se ung cu ou. Se lasă la copt 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.