Melcisori cu ciuperci

Printeaza

Melcisori cu ciuperci din: faina, drojdie, margarina, lapte, smantana, ciuperci, ceapa, patrunjel, sare, piper, ulei, cascaval, pesmet.

Ingrediente:

  • 400 g de faina
  • un pachet de drojdie
  • 50 g margarina
  • 1 cana de lapte
  • 1 lingura de smantana

pentru umplutura:

  • 600 g ciuperci
  • 2 cepe
  • marar si patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 50 g cascaval ras
  • 1-2 linguri de pesmet

 

Mod de preparare:

Melcisori cu ciuperci: Se pune făina într-un bol, se face o adâncitură şi se pune oul, sarea şi smântână.

Margarina se topeşte şi se lasă un pic la răcit. Separat într-un pahar se pune drojdia şi se amestecă cu laptele, iar pasta obţinută se pune peste făină şi se frământă adăugându-se margarina puţin câte pu­ţin.

După ce aţi frământat-o, se pune la dospit. Cât creşte aluatul, se pregăteş­te crema de ciuperci.

Se curăţă şi se spală ciupercile, apoi se toacă şi se călesc împreună cu ceapa şi verdeaţa tocate măunt, se potrivesc cu sare şi piper şi se îngroaşă cu caşcaval ras şi pesmet.

După ce a crescut aluatul, se întinde pe planşetă şi se umple cu crema de ciuperci, apoi se rulează şi se taie rulouri. Se ung cu ou bătut şi se bagă la cuptor.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.