Melcisori cu carnati

Printeaza

Melcisori cu carnati din: aluat, sos de rosii, cascaval, sunca, carnati, ciuperci, ardei, ulei, oregano.

Ingrediente:Melcisori cu carnati

  • 1 aluat foitaj
  • 200 ml sos de roşii
  • 150 g caşcaval ras
  • 50 g şuncă presată
  • 2 cârnaţi
  • 100 g ciuperci
  • 200 g ardei gras roşu
  • 2 linguri ulei
  • oregano
  • busuioc
  • 4 roşii potrivite

 

Mod de preparare:

Dezgheţi foitajul şi îl întinzi pe o planşetă presărată cu făină. Il ungi pe toată suprafaţa cu sosul de roşii şi cu uleiul. Tai şunca în solzişori, cârnaţii şi roşiile în rondele, iar ardeiul în fâşii, le pui peste aluat şi presari oregano şi busuioc.

La final, adaugi caşcavalul. Rulezi strâns, tai rondele de 2 cm, le aşezi într-o tavă tapetată şi le dai la cuptorul încins 8-10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.