Melcisori cu carnati
PrinteazaMelcisori cu carnati din: aluat, sos de rosii, cascaval, sunca, carnati, ciuperci, ardei, ulei, oregano.
- 1 aluat foitaj
- 200 ml sos de roşii
- 150 g caşcaval ras
- 50 g şuncă presată
- 2 cârnaţi
- 100 g ciuperci
- 200 g ardei gras roşu
- 2 linguri ulei
- oregano
- busuioc
- 4 roşii potrivite
Mod de preparare:
Dezgheţi foitajul şi îl întinzi pe o planşetă presărată cu făină. Il ungi pe toată suprafaţa cu sosul de roşii şi cu uleiul. Tai şunca în solzişori, cârnaţii şi roşiile în rondele, iar ardeiul în fâşii, le pui peste aluat şi presari oregano şi busuioc.
La final, adaugi caşcavalul. Rulezi strâns, tai rondele de 2 cm, le aşezi într-o tavă tapetată şi le dai la cuptorul încins 8-10 minute.
Pofta buna!