Melcisori cu fulgi de cocos

Printeaza

Melcisori cu fulgi de cocos din: faina, drojdie, lapte, margarina, zahar, fulgi de cocos.

Ingrediente:Melcisori cu fulgi de cocos

  • 500 g făină
  • 1 plic drojdie uscată
  • 150 ml lapte
  • 1 lingură margarină la temperatura camerei
  • 1 praf de sare
  • zahăr vanilat
  • 2 linguri zahăr

Cremă:

  • 400 ml lapte
  • 1 praf de budincă
  • 3 linguri fulgi de cocos
  • 4 linguri zahăr

 

Mod de preparare:

Se încălzeşte laptele, se adaugă zahărul şi drojdia, se amestecă şi se lasă deoparte. Se frământă un aluat din făina cernută, zahărul vanilat, margarina şi maiaua.

Se frământă, se acoperă şi se lasă la crescut.

Se dizolvă praful de budincă cu laptele şi se pune la foc cu zahărul. Se amestecă până se îngroaşă, se adaugă fulgii de cocos, se ia de pe foc şi se acoperă cu folie.

Aluatul se împarte în două; din fiecare se întinde câte o foaie care se unge cu un strat subţire de budincă, se rulează strâns şi se taie felii. Se aşază pe o tavă cu hârtie de copt şi se mai lasă cca 15 minute la crescut; se coc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.