Melcişori cu porumb si şuncă

Printeaza

Melcişori cu porumb si şuncă 

Ingrediente:Melcişori cu porumb si şuncă

  • 500 g paste (sub formă de melcişori)
  • 200 g şuncă afumată (sau parizer)
  • 200 g caşcaval ras
  • 4 linguri ulei
  • 1 ceapă
  • 5 fire sau căţei de usturoi
  • pătrunjel tocat
  • 1 porumb fiert sau porumb de la conservă

 

Mod de preparare:

Fierbi melcişorii în apă cu sare. Căleşti ceapa şi usturoiul tocate, adaugi boabele de porumb şi şunca tăiată cuburi. Le mai prăjeşti, adaugi pătrunjelul tăiat şi iei de pe foc.

Amesteci totul cu melcişorii fierţi şi strecuraţi şi presari caşcaval ras.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.