Melcisori cu pui

Printeaza

Melcisori cu pui din: foi de placinta, ciuperci,, carne de pui, unt, ceapa, ou, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Melcisori_cu_pui

  • 400 g foi de plăcintă
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 200 g carne de pui
  • 100 g unt
  • 1 ceapă
  • 1 ou
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşte în puţin ulei ceapa tocată mărunt. Adaugă ciupercile curăţate si măruntite şi carnea de pui dată prin maşina de tocat. La final, sărează şi piperează după gust.

Unge cu unt topit prima foaie de aluat, pune deasupra a doua foaie unsă cu unt si pliază-le pe lungime. Pune câteva linguri din compoziţia de pui şi ciuperci pe lungimea foii.

Rulează cât să acoperi umplutura, apoi unge cu unt.

La final, modelează ruloul sub formă de melcişor. Aşază-l într-o tavă unsă cu ulei. Procedează la fel până termini foile şi umplutura.

Unge-le cu ou bătut şi dă tava la cuptorul încins până se rumenesc.

Melcisori cu pui

Melcisori_cu_pui

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.