Melcisori de curcan
PrinteazaMelcisori de curcan din: piept de curcan dezosat, cascaval, zeama de lamaie, ulei de masline, sare, piper, salata verde, ardei gras, patrunjel verde.
- 400 g piept de curcan dezosat
- 150 g cascaval
pentru sosul marinat:
- zeama de la trei lamai
- 4 linguri ulei de masline
- sare
- piper
pentru ganitura:
- salata verde
- ardei gras, rosu si galben
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Intr-un castron mai mare, amesteci zeama de lamaie cu uleiul de masline, sare si piper. Tai pieptul de curcan in fasii de 2 cm latime. Tai de asemenea, in fasii subtiri si ardeii grasi. Introduci carnea in sosul marinat si o lasi la rece 2-3 ore.
Asezi cate un cubulet de cascaval pe fasiile de carnea, infasori sub forme de melcisori, le infingi pe tepusele de frigarui si le frigi pe gratarul bine incins cate 2-3 mintue pe fiecare paste.
Servesti frigaruile calde, garnisite cu salata verde si cu arde grasi, asezonate cu sosul marinat si cu patrunjel verde.
Melcisori de curcan
Pofta buna!