Meniu afrodisiac
PrinteazaMeniu afrodisiac
- 100 ml Campari sau Martini
- 500 g spaghete fierte în apă cu sare
- 2 cepe tocate călite în ulei
- 500 g carne de mânzat tocată
- sare
- piper
- scorţişoară
- ketchup
- 200 g lapte
- 3 linguri de făină
- 5 ouă
- caşcaval
Mod de preparare:
Se amestecă spaghetele scurse de apă, cu carnea călită împreună cu ceapa, mirodeniile, laptele cu făină şi ouăle bătute spumă.
Se unge un vas cu margarină şi se tapetează cu pesmet sau făină, adăugăm compoziţia, radem deasupra caşcaval şi dăm la cuptor timp de treizeci de minute.
Se serveşte cu salată de ţelină, făcută dintr-o ţelină rasă şi ţinută timp de zece minute în apă cu sare de lămâie. Se aşează în salatiera stropită cu ulei şi sare şi se decorează cu maioneză.
Pofta buna!