Meniu afrodisiac

Printeaza

Meniu afrodisiac

Ingrediente:Meniu afrodisiac

  • 100 ml Campari sau Martini
  • 500 g spaghete fierte în apă cu sare
  • 2 cepe tocate călite în ulei
  • 500 g carne de mânzat tocată
  • sare
  • piper
  • scorţişoară
  • ketchup
  • 200 g lapte
  • 3 linguri de făină
  • 5 ouă
  • caşcaval

 

Mod de preparare:

Se amestecă spaghetele scurse de apă, cu carnea călită împreună cu ceapa, mirodeniile, laptele cu făină şi ouăle bătute spumă.

Se unge un vas cu margarină şi se tapetează cu pesmet sau făină, adăugăm compoziţia, radem deasupra caşcaval şi dăm la cuptor timp de treizeci de minute.

Se serveşte cu salată de ţelină, făcută dintr-o ţelină rasă şi ţinută timp de zece minute în apă cu sare de lămâie. Se aşează în salatiera stropită cu ulei şi sare şi se decorează cu maioneză.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.