Mere cu bezea

Printeaza

O retetea de mere cu bezea din: mere, zahar pudra, albusuri si zahar vanilat.

Ingrediente:Mere cu bezea

  • 10 mere
  • 250 g zahăr pudră
  • 3 albuşuri
  • 2 plicuri zahăr vanilat

 

Mod de preparare:

Curăţaţi merele şi le scoateţi miezul (cel mai uşor faceţi acest lucru cu 1 linguriţă) şi seminţele. Daţi 2 mere pe răzătoare şi le amestecaţi cu 30 g zahăr. Cu acest amestec umpleţi merele.

Pudraţi cu 70 g zahăr şi le aşezaţi în tavă cu puţină apă şi puţin unt topit. Daţi la cuptor pentru 15 minute. Separat, bateţi albuşurile spumă şi, spre sfârşit, adăugaţi 150 g zahăr pudră.

Cu ajutorul unui şpriţ pentru ornat, acoperiţi toată suprafaţa merelor şi daţi din nou la cuptor, la foc mic, până se usucă bezeaua.

Mere cu bezea

Mere cu bezea

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.