Carnati cu piure de pastarnac si mere din: carnati, cartofi, pastarnac, mere, lapte, unt, sare, piper, nucsoara, paturnjel, chutney de merisoare. Ingrediente: 8 cârnaţi de porc 400 g cartofi decojiţi şi tăiaţi în bucăţi 400 g păstârnac decojit şi tăiat în bucăţi 2 mere decojite, curăţate de cotor şi tăiate mărunt 100 ml lapte 50 […]
Carnati cu salata de varza rosie si mere din: varză roşie, oţet de mere, suc deportocale, miere, ceapa verde, ulei de nuca, carnaciori, mere, muştar. Varza roșie este o sursă excelentă de vitamine și minerale. Conține vitamina C, vitamina K, vitamina A, vitamina E și vitaminele din complexul B. De asemenea, este bogată în fibre, potasiu, fier, calciu și […]
Varza calita cu mere, portocale si carnati din: verze acre, mere ionatane, portocale, ceapa, untura, carnati afumati, piper, foi de dafin, cimbru. Ingrediente: 2 verze acre 3 mere ionatane 3 portocale 2 cepe 3-4 linguri untură 500 g cârnaţi afumaţi piper 2 foi de dafin cimbru Mod de preparare: Desfaci varza în foi pe care le clăteşti cu apă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.